Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2018 - Sir - Rohena Gera = CSFD 78% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2018 - Sir - Rohena Gera = CSFD 78% Názov:2018 - Sir - Rohena Gera = CSFD 78% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:3.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-02 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Poeticky,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Bohužel SK/CZ titulky stále neexistují. Tento film by si zasloužil, aby někdo přeložil titulky z anglického souboru.


    Quote:
    audio=hindi+english, titulky=english


    Quote:
    Film #2 in a series One Love Story per Day.


    Quote:
    #1 = Spojene kralovstvi / A United Kingdom


    Quote:
    Movie does not contain a Bollywood dance. It does contain the most beautiful Indian actress (also in Monsoon Wedding) Tillotama Shome, an Indian variant of Iva Bittova. Opravdou kvalitna produkce.

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/617749-pane/prehled/


       
       


    Quote:
    Pane

       Česko Stačí vám láska? Pane
       Indie Sir
       Francie Monsieur
       angličtina Is Love Enough Sir


    Drama
    Indie / Francie, 2018, 99 min
    Režie: Rohena Gera
    Scénář: Rohena Gera
    Kamera: Dominique Colin
    Hudba: Pierre Aviat
    Hrají: Tillotama Shome, Vivek Gomber, Rahul Vohra, Geetanjali Kulkarni, Bachan Pachehra


    Quote:
    Ratna odejde do Bombaje pracovat jako domácí služka k Ashwinovi, muži z bohaté rodiny. Ačkoli se může zdát, že Ashwin má vše, vzdal se svých snů a je tak nějak ztracený. Na druhou stranu, Ratna, která v podstatě nemá nic, je plná naděje...


    Quote:
    Krásné, citlivé, smutné, komplikované. Viděl jsem bez anglických titulků a rozuměl jen komunikaci v angličtině (a tomu, co se dalo zachytit mimo), nicméně i to na pochopení děje stačilo. Chci vidět znova a věřím, že to časem k dispozici s titulky bude.


    Quote:
    Vzpominala jsem na Indii, na Asii obecne, jak moc mi chybi, prijde mi věčnost, co jsem tam byla a jsou to jen dva roky .... Vzpomnela jsem si na to, jak jsem si večer v luxusnim baru někde na střeše hotelu dávala pivo, jehož cena byla vyšší než měsíční mzda dělníka ve slumu, kde jsem byla odpoledne jak pravý turista podpořit místní charitu... A v hotelu se bavila přesně s těmi Indickými zbohatlíky, co studovali na univerzitách v Anglii a opovrhovali tím, že jejich rodiny od nich očekávali, že se vrátí zpět do Indie ... Tak krásný je ten film v těch malých detailech, jak si Ratna vybalovala nákup svých šicích potřeb, s jakou hrdostí si prohlížela krejčovskou křídu ... tu křídu, co si pamatuju, když moje babička mi v dětství šila oblečení a tou křídou si kreslila střih... To, s jakou samozřejmostí Ratma jedla na zemi v kuchyni a cítila se tak v bezpečí, protože to byl její prostor. Jak byla neviditelná pro všechny ostatní na oslavě. .. Jsem moc ráda, že jsem si dneska vybrala tenhle film...


    Quote:
    Tak nenápadně rozvíjené souznění mezi pánem a služebnou! Nepadne mnoho slov, nekonají se velké akce, kamera je skoro dokumentární … Přesto se začne rodit cit budovaný z náznaků, všedních situací, pohledů. Dobře byla využitá minulost obou protagonistů, které je nasměřovala a poznamenala. Je jasné, proč a jak se chovají, co chtějí, čeho si váží - to vše mělo kořeny v jejich minulosti. Překážka stavovského rozdílu není smetená ze stolu, jako něco, co láska snadno překoná. Naopak, padnou pádné argumenty, proč by bylo takové spojení komplikované. …. Indická, ale nejspíš i naše, vyšší a vzdělaná třída by snáze akceptovala dívku, která si na baru nabrnkne na jednu noc neznámého chlapa, protože rozhoďnožka se ve společnosti umí pohybovat, než morálně mnohem pevnější služku, která ale neumí používat příbor.... Výmluvná byla scéna, kdy se služka cítila ponížená, protože se jí pán před dalším personálem zeptal, jestli nechce odvoz. Překročil tak jasně danou hranici. To, co je mezi sobě rovnými samozřejmá galantnost, se náhle jevilo jako oplzlé.... Tichá romance má velkou oporu v hercích, oba hrají skvěle. SHRNUTÍ SE SPOILEREM: Ten konec je nadějný, vykročili na cestu, která je možná dovede k rovnosti.


    Quote:
    Deserves a wide release
    I don't understand why this film hasn't had a wider release--it hardly has any reviews here, and doesn't seem to be available on DVD or streaming. I saw it at a film festival, and it was the stand-out picture of the series. From a brief description--maid and employer find themselves attracted to each other--I assumed the story would be full of clichés, but the movie breaks them all, and never went where I was expecting. The acting is completely believable, and I was fascinated by the brief but illuminating glimpses of the social system in India, and the relationships between the employer class and the servant class. I would recommend this film to anyone who appreciates thoughtful, insightful stories.



























    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.281 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:30
    sql

    TOPlist